Teknoloji

Yapay Zeka Mustafa Kemal Atatürk’ün Sesine Bu Kez Hayat Veriyor: “Fikrimin İnce Gülü”

Yapay zeka ile ses klonlama ve taklit teknolojileri artık bir tık uzağınızda. Birçok araç, müziği çalmak için o sesle istediğimiz içeriği seslendirmek için başka bir kişinin sesini kullanmamıza izin verir. bu sesle yorumlayalımizin veriyor.

Bu durum hem etik hem de sesine ses olunan kişiler açısından kolay kolay söndürülmeyecek tartışmalar yaratırken elbette son günlerde bir insandan yapmasını beklediğimiz bir şey. yapay zeka kapağı ” da yayınlandı. En sevdiği türkülerden biri olan “Aklımın İnce Gülü” Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sesiyle söylenmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden Fikrimin İnce Gülü:

AI kapakları nasıl yapılır?

AI kapak üretimine olanak sağlayan birçok yapay zeka aracı vardır. Bunlardan en popüler olanı orta fiyatlıdır. ördekve özgür RVC Ses Eğitimi veya Şarkı Sesi Dönüştürme gibi seçenekler yer almaktadır. Ama fiyatı olsun ya da olmasın tüm modellerin çalışma mantığı temelde aynı.

Araca bir kişinin ses kaydını içeren bir belge yükledikten sonra, araç bu sesi analiz eder ve tonunu ve rengini dijital veri olarak depolar. Daha sonra bu sesle söyletmek istediğiniz ses belgesini yükleyip orijinalini araca takıyorsunuz.

Bu dökümanda birebir analizlerin yanı sıra tonlama ve perde gibi taklitte kritik rol oynayacak bilgiler analiz edilerek kayıt altına alınmaktadır. Son olarak, her iki sesten gelen bilgiler yepyeni tonlama ve perde ile değiştirilir. başkasının sesinden duyulan bir parçaçıkıyor

Tabii işin teknik tarafı çok detaylı. Bazı araçlar, sesin ne kadar taklit edilebileceğini ve orijinaline ne kadar sadık kalacağını ayarlayabilir.

Bu kapaklar başınızı belaya sokabilir:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu